2014. november 4., kedd

Felismeréstől a mosodáig

Reggel benézel a szekrénybe, és elgondolkozol azon, hogy lassan ideje mosni. Ez egy igen kemény elhatározás, hagyni kell leülepedni, emésztődni. Másnap megint benézel, akkor jön az, hogy "igen, van még elég, majd holnap mosok". Elérkezik "majd holnap", amikor is estefelé kezd derengeni, de hát ki megy már mosni este? Zajos is, meg mire lejár, már nincs kedve az embernek teregetni sem... nyaff. Nem baj, holnap megcsinálom. Másnap megszületik az elhatározás. Amitől aztán eltántorít egy üveg sör/bor, meg a jó társaság. Nincs mit tenni, ha a bár nyitva van, akkor a gravitációs erő semmi ahhoz képest, mint ahogy az a nyitott ajtó be tudja vonzani az embereket. Másnap reggel kinyitod a szekrényedet, és lefagysz, majd megmaradsz abban az eltöprengő pózban vagy 5 percig, mert rádöbbensz, hogy nincs több tiszta bugyi a szekrényedben.

2014. november 2., vasárnap

Halloween - utórengés

Pénteken buli, szombaton gyógyulás volt, ma pedig megláttam a party képeket facebookon, úgyhogy gyorsan le is töltöttem, hogy itt is megoszthassam. Nektek valószínűleg egy átlagos halloween-nak fog tűnni, de én dobtam egy hátast, amikor egyik-másik barátomat nem ismertem meg a maszkok, jelmezek alatt. Úgy tűnik, profi sminkesekkel vagyok körülvéve! :D

Habár a legijesztőbb címet nem, de a legrészegebbét ő nyerte meg.



A sminkmesterünk :)

Erről a lányról tudni kell, hogy amikor épp nem zombi...csontváz...halál...valami, akkor imádni való. Habár a képek ezt nem adják vissza.
 
A tisztánlátás kedvéért: ezek ketten agresszív szülőknek öltöztek be. Szegényeket zavarba hoztam, mikor megkérdeztem, melyikük is az anyuka, és melyikük az apuka?


A kedvenc párom: az identitászavaros amerikai fiú, a másik meg olyan részeg volt, hogy szerintem mindegy lett volna, hogy milyen neműt fogdos, amíg az rendelkezik fenékkel.




Egy focimeccset még a mikulás sem tudott visszautasítani. Azt mondta: játsszuk le!

A bárban ekkorra már 800 fok körüli volt a hőmérséklet. Ezért a buli hamarosan átköltözött az épület előtt lévő dohányzásra kialakított területre. A zenét hangosabbra-, a pulcsikat pedig felvettük.